Ανοιγόμενες Σίτες

ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ ΣΙΤΕΣ 

Ανοιγόμενη σίτα πόρτας με μηχανισμό επαναφοράς. Μια καλή λύση για πόρτες κουζίνας.

Ανοιγόμενες σίτες, με αυτόματη επαναφορά και κλείσιμο με μαγνήτη. Κατασκευασμένες από ενισχυμένα προφίλ αλουμινίου, είναι ιδανικές για εξώπορτες.

Το πανί της είναι από «soft» fiberglass που δεν σαπίζει, δεν καίγεται και έχει τόση ελαστικότητα ώστε να μπορεί να τεντώνει τέλεια πάνω στην πόρτα δίνοντάς μας ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα.

Εναλλακτικά χρησιμοποιείται σίτα από αλουμίνιο ή σίτα «pet screen» από εξαιρετικά ανθεκτικό fiberglass για να αντέχει όχι μόνο στα έντομα αλλά και στα νύχια των κατοικίδιων φίλων μας.

Η δυνατότητα προσθήκης ταμπλά στο κάτω μέρος της πόρτας ή μεγαλύτερης τραβέρσας στην μέση, κάνει την χρήση της εύκολη ακόμη και από παιδιά ή ηλικιωμένους.

Eίναι διαθέσιμη και σε τυποποιημένες διαστάσεις.  Η κατασκευή της είναι πολύ ευκολη και γρήγορη. Κόβωντας στην επιθυμητή διάσταση του ανοιγμάτος, με την βοήθεια μετροταινίας που έχουμε τοποθετήσει εμείς πάνω στα προφίλ, χωρίς υπολογισμούς και μόνο με 2 κοπές (φάρδος - ύψος) μοντάρεται και τοποθετείται. Στο κιτ περιλαμβάνονται όλα τα εξαρτήματα, οι βίδες και έντυπο οδηγιών τοποθέτησης με εικόνες βήμα προς βήμα.

 

el Ελληνικά sq Shqip nl Nederlands en English fr Français de Deutsch iw עִבְרִית it Italiano pt Português ro Română ru Русский es Español tr Türkçe