Η Εταιρεία

technikal dionysos 1

  Στην προσπάθεια της να κάνει την ζωή σας πιο ανέμελη

  η εταιρεία Sidelco δημιουργεί υψηλής ποιότητας αντικωνωπικά

  συστήματα, που εξασφαλίζουν την ησυχία σας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

  Οι σίτες που κατασκευάζει η εταιρεία διακρίνονται για την υπεροχή τους τόσο

  από κατασκευαστική άποψη όσο και από άποψη σχεδιασμού.

  Η ανθεκτικότητα και η αντοχή τους στο χρόνο καθιστούν τα  συστήματα εντομοπροστασίας

  που διαθέτει η εταιρεία, αξεπέραστα και διαχρονικά.

  

Η εταιρεία Sidelco διαθέτει στην αγορά σίτες για πόρτες και παράθυρα συρόμενες, οριζόντιας και κάθετης κίνησης, πλισέ κ.α. για ξύλινα κουφώματα καθώς και σίτες-πόρτες. Όλα τα συστήματα προφυλάσσουν από τους απρόσκλητους και ανεπιθύμητους επισκέπτες που έχουν σαν στόχο να καταστρέψουν τις χαλαρές και ήρεμες στιγμές σας μέρα και νύχτα. Δημιουργούν μια αδιαπέραστη ασπίδα που αφήνει έξω από τον χώρο σας κάθε ενοχλητική και επικίνδυνη παρουσία.

Η Sidelco σημειώνει εξαιρετική επιτυχία στην αγορά των αντικωνωπικών συστημάτων καθώς η μοναδική ποιότητα κατασκευής και η εξειδικευμένη γνώση του έμπειρου τεχνικού προσωπικού της, εξασφαλίζουν στα προϊόντα της κορυφαίες επιδόσεις.

Το υπεύθυνο service που παρέχει στους πελάτες της η εταιρεία, λειτούργει σαν δικλείδα ασφάλειας και πάνω απ’ όλα εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη. Οι ανεξάντλητες προτάσεις της καλύπτουν κάθε επιθυμία των πελατών της. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας , σε περίπτωση που απαιτηθεί. Η αρμονική εφαρμογή των προϊόντων της σε οποιαδήποτε κατασκευή, ικανοποιεί ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Η εταιρεία Sidelco διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα προστασίας, που κάνουν αυτό ακριβώς που υπόσχονται: προστατεύουν αποτελεσματικά το χώρο μέσα στον οποίο κινείστε, προκειμένου να σας εξασφαλίσουν μια ήσυχη διαβίωση, απαλλαγμένη από κάθε είδους εξωτερική ενόχληση.

 

el Ελληνικά sq Shqip nl Nederlands en English fr Français de Deutsch iw עִבְרִית it Italiano pt Português ro Română ru Русский es Español tr Türkçe