Σίτες Κάθετης Κίνησης

sita kathetis kinisis1 

Σίτα ελατηρίου κάθετης κίνησης. Ιδανική για παράθυρα.

Σίτα ελατηρίου κάθετης κίνησης. Ιδανική για παράθυρα.Έχουμε τη δυνατότητα εφαρμογής σε όλους τους τύπους κουφωμάτων, νεόδμητωνκαι αναπαλαιωμένων, πορτών, παραθύρων και μπαλκονόπορτων αλουμινίου.

Το άνοιγμα ή το κλείσιμο τις σίτας γίνεται εύκολα ακόμη και από παιδιά ή ηλικιωμένους.

Με μια καλή μελέτη του χώρου, εγγυόμαστε προστασία και μόνωση όχι μόνο από κουνούπια, αλλά και από όλα τα άλλα ενοχλητικά ζωύφια που εισβάλλουν στο χώρο σας.

Οι τύποι που διαθέτουμε σίγουρα θα καλύψουν τις ανάγκες σας για έναν ήσυχο και ήρεμο ύπνο.

Η σίτα κάθετης κίνησης αποτελεί την πλέον κατάλληλη και οικονομική λύση για πόρτες και παράθυρα. Λειτουργεί χειροκίνητα και η επαναφορά της επιτυγχάνεται ομαλά με την βοήθεια του επιβραδυντικού μηχανισμού. Αποτελείται από προφίλ αλουμινίου και πανί από άκαυστο fiberglass (ίνες υάλου με επικάλυψη από πλαστικό PVC μεγάλης αντοχής).

Η Sidelco δίνει την επιλογή στον πελάτη να ορίσει τις διαστάσεις της σίτας ανάλογα με τα μέτρα που επιθυμεί με δυνατότητα κάλυψης μεγάλων ανοιγμάτων μέχρι 240 cm πλάτος. Για περιπτώσεις ξύλινων κουφωμάτων διατίθεται ειδικό προφίλ για τον πείρο του πατζουριού.

Για τον επαγγελματία, διατίθενται και σε εξάμετρη μπάρα που συνοδεύεται από οδηγούς με περασμένο αντιανεμικό βουρτσάκι και κιτ εξαρτημάτων με έντυπο οδηγιών αποτελώντας έτσι μια πιο οικονομική λύση.Διατίθεται σε στοκ: λευκο (9016 RAL), κάφε (8014 RAL) καθώς και όλες οι αποχρώσεις της παλέτας RAL κατόπιν παραγγελίας.

Οδηγίες για την σωστή συντήρηση των αντικουνουπικων συστημάτων

-Οι σίτες πρέπει να λειτουργούν σύμφωνα με τις υποδείξεις του κατασκευαστή.

-Φροντίστε να ενημερώσετε σωστά ολα τα μέλη της οικογένειας σας καθώς και ολους οσους χρησιμοποιούν τα αντικουνουπικά συστήματα.

-Οι σίτες ειναι απαραίτητες οταν τα παράθυρα μας ή οι πόρτες μας είναι ανοικτά.Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να είναι κλειστά ώστε να προστατεύονται απο την σκόνη απο την αντανάκλαση του ηλίου καθως και απο τις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου.

-Πρέπει να φροντίζουμε για την καθαριότητα των αντικουνουπικών μας συτημάτων ωστε να μην μας προκαλέσουν πρόβλημα στην λειτουργία τους.

-Οι σίτες δεν μας προστατεύουν απο τα τρωκτικά ή ερπετά κάθε είδους.